Pàgines

dijous, 22 d’octubre del 2009

PROGRAMA DE SORTIDES TARDOR DE 2009

22/10/09, dijous Audiovisual TOUR DEL MONT BLANC 2009 AMB BTT.
La pel·lícula narra l’experiència de fer la volta al massís del Mont Blanc amb BTT. Per tots els interessats a conèixer aquesta espectacular volta amb BTT, el seu traçat i la seva logística. Presenta: Ajuntament de Quart. Secció de Muntanya del GEiEG. Lloc: al local social de Quart (ampli aparcament). Hora: les 20 h 30’.

08/11/09, diumenge BTT X ROAD BOOK DE LES GAVARRES 
Cursa d’orientació amb BTT que recorre un circuit sense marcar, orientant-se mitjançant un llibre de ruta en el qual els participants hi troben explicat, de forma precisa, la ruta que hauran de realitzar a través de les descripcions, contingut gràfic i quilometratge indicat. Els participants han d’aturar-se en els controls de pas per tal de marcar el llibre de ruta. La prova  no és competitiva. Lloc de sortida: estadi del GEiEG de Palau, Av. Montilivi, 149, Tel. 972 22 66 35.    

14/11/09, dissabte BTT PUJADA AL MONTSENY
Junt amb el Centre Falcons de Sabadell es realitzarà la pujada al Montseny. Sortint de Riells, pujada a Santa Fe i El Turo del Home, sortida dura amb desnivell, bones pistes, cal apuntar-se amb anterioritat.

15/11/09, diumenge Excursió social TRAVESSA ST. FELIU DE PALLEROLS - RUPIT.
Sortirem de ST. Feliu i amb una forta pujada arribarem a la Salut, des d’on podrem gaudir de magnífiques vistes. Continuarem en direcció a la Devesa passant per fagedes i seguirem cap al Salt del Sallent (impressionant salt d’aigua si la riera no va seca) per arribar a Rupit, un bonic i típic poble amb el pont penjat com un dels principals atractius. Durada: 5 h efectives. Desnivell aprox.: 600 m. Dificultat física: no en té. Dificultat tècnica: cap. Equipament: botes de muntanya, menjar, beure, roba d’abric, impermeable. Sortida de Girona a les 8 h. del matí, arribant a Girona sobre les 7 h. de la tarda. Vocal: Martí Roca.

19/11/09, dijous Audiovisual VOLTA A L'ANNAPURNA AMB BTT.
La pel·lícula narra l’experiència de fer la volta al L'Annapurna, un trekking molt conegut però que amb BTT canvia molt. Presenta: Ajuntament de Quart. Secció de Muntanya del GEiEG. Lloc: al local social de Quart (ampli aparcament). Hora: les 20 h 30’.

21/11/09, dissabte Escalada Esportiva PRÀCTIQUES D’ESCALADA. 
Continuem amb el cicle de sortides d’iniciació a l’escalada esportiva, obert per tots aquells que vulguin descobrir què és l’escalada en roca, la tècnica de peus i l’equilibri. És molt important portar peus de gat. Notes: El número màxim de participants és de 14 i el mínim 5. Cal disposar de transport propi. Assegurança: Imprescindible disposar d’assegurança, si no és així és facilitarà, previ pagament, una tarja d’assegurança d’un dia. Inscripcions: imprescindible fer inscripció abans del dijous dia 19. Oportunament s’anunciarà l’hora i el lloc de trobada. Delegats: Jordi Cruz i Lluc Masclans.

22/11/09, dissabte Muntanyisme COLL DE BRACONS-ESCLETXES DE LA FREIXENEDA-SANT PRIVAT DE BAS. 
Excursió per la zona de Sant Privat de Bas, visitant les interessants i curioses escletxes. Sortirem del Coll de Bracons, anirem a la Font Tornadissa i tot seguit cap al coll de Manter. Pujarem al Puig de Miralles i arribarem a Pla Traver i al Coll de Ciuret. Tot seguit passarem  pel bell mig de  les escletxes de la Freixeneda, curiositat geològica formada per un entramat de blocs, passadissos estrets i camins. Arribarem a la casa de la Freixeneda i pel camí del Salt del Bot acabarem l’excursió a Sant Privat de Bas. Recorregut: 16  km. Durada: 6 h efectives. Dificultat física: baixa (hi ha més baixada que pujada!). Dificultat tècnica: cap. Equipament: botes de muntanya, menjar, beure, roba d’abric, impermeable, frontal.. Vocal: Xavier Casamitjana

22/11/09, diumenge Grup infantil RUTA PER FAGEDA (a decidir, Cabrera, Vallfogona...) 
El novembre volem anar a aprofitar els colors de la tardor en alguna fageda ben atractiva. Material: roba i calçat adequat, menjar. Assegurança: s’haurà d’acreditar que pares i nens disposen de targeta federativa categoria A mínim. Vocals: Pau Batlle i Jesús Jaén. Telèfons: 685899913 (Jesús) i 608424471 (Pau). email: sub.infantil.geieg@gmail.com

22/11/09, diumenge BTT EXCLUSIVAMENT DONES.
Girona a Els Metges, dinar a Cassà de La Selva, (vocal Marissa)

29/11/09, diumenge Excursió social i dinar a un hostal de muntanya FESTA DE LA SECCIÓ DE MUNTANYA.
Pujada a peu a l'Ermita de Santa Bàrbara, a l'Alta Garrotxa. Dinar a Can Bundància i lliurament de les medalles. Sorteig de regals. Excursió matinal a peu: Sortirem de Can Bundància, on deixarem els cotxes. Pujarem direcció a Puig Gavarrós de 669 m. i tot seguit anirem a buscar el coll de la carretera d’Oix, Coll de Camporiol i desprès el Coll de La Teula. D’aquí pujarem a l’ermita de Sta. Bàrbara. La baixada la farem pel Coll pregon, Puig de l’Espigoler, Sant Eudald de Jou i Els Vilars. Al final, per la riera de Sant Eudald tornarem al punt de sortida on dinarem a Can Bundància i celebrarem la festa de la Secció de Muntanya del GEiEG. Dificultats: Ruta de 19 Quilometres i uns 900 metres de desnivell sense complicacions, només el fet de caminar per la Garrotxa (es farà cartell informatiu). Sortida: a les 8 h. del mati de l’estació d’autobusos de Girona. Arribada: a la tarda-vespre, segons durada del dinar i la festa. Equipament: botes de muntanya, aigua, esmorzar, impermeable, llanterna... Inscripcions: a l’estadi del GEiEG de Palau, Av. Montilivi, 149, Tel. 972 22 66 35 / 972 48 40 36. Cal pagar el dinar en el moment de fer la inscripció.

06/12/09, diumenge Muntanyisme PUIG DE BASSEGODA. Alta Garrotxa. 
Des de Sadernes pel vessant S. i tornant pel vessant N., tot resseguint la riera de Sant Aniol. Itinerari: Ascensió al cim més emblemàtic de l’alta Garrotxa, que malgrat no ser el cim més alt de la comarca, amb els seus 1.373 m. gaudeix d’una vista excel·lent i permet assolir-lo per diferents valls i realitzar itineraris circulars com el proposat en aquesta ruta. A més, el desnivell acumulat i la grimpada final, li donen un atractiu afegit. És una excursió molt recomanable de realitzar a la tardor, ja que les fulles dels castanyers, faigs i roures tenen les coloracions típiques d’aquestes dates, i els cims que s’albiren des de dalt solen estar nevats amb les primeres neus de la temporada. Durada: aprox. 7h. efectives més el temps per menjar... Desnivell aprox.: 1.020 m. Dificultat física: moderada. Dificultat Tècnica: 3 sobre 5. Equipament: Botes de muntanya, roba d’abric, menjar, beure, gorra, impermeable i paravents, crema solar... Sortida: a les 7h. del matí de l’estació d’autobusos de Girona. Vocal: Ramon Peruga.

12 i 13/12/09, dissabte i diumenge Muntanyisme TRAVESSA DE TARDOR DE DOS DIES, AMB NIT AL SANTUARI DEL CORAL. Alta Garrotxa.
Itinerari dissabte: Pont de Valentí - camí de les Canals - Sant Julià de Ribelles - el Casso - Pla de la Muga - Pla de Castell - La Menera - el Coral. Itinerari diumenge: el Coral - coll Roig - la Sadella - coll de Malrem - Comanegra - coll de les Falgueres - collet de la Maçana - coll de la Portellera - Can Barrufa - Salt de la Núvia - Pont de Valentí. Durada: 8/10 hores cada dia. Dificultat física: moderada. Dificultat tècnica: no en té cap. Estada: mitja pensió al Santuari del Coral. Preu: 45,00 € (inclou desplaçament). Equipament: botes de muntanya, menjar, beure, impermeable, roba d'abric i de recanvi, frontal. Cadascú haurà de portar tot el que necessiti pels dos dies. Desplaçament: en cotxes particulars. Inscripcions: a Palau, fins el dissabte 28 de novembre, amb una paga i senyal de 10,00 €. Important: places limitades reservades a 20 persones, segons ordre de pagament de la paga i senyal. Vocal: Joan Llosas.

13/12/09, diumenge Grup Infantil RUTA PER LA VALL DEL LLÉMENA. 
Per la darrera sortida de la temporada ens quedarem a prop de casa, i anirem a descobrir indrets de la bonica Vall de Llémena. Material: roba i calçat adequat, menjar... Assegurança: s’haurà d’acreditar que pares i nens disposen de targeta federativa categoria A mínim. Vocals: Pau Batlle i Jesús Jaén. Telèfons: 685899913 (Jesús) i 608424471 (Pau). email: sub.infantil.geieg@gmail.com

20/12/09, diumenge Excursió social TRAVESSA DE LE PERTHUS A CANTALLOPS
Itinerari: Iniciarem la travessa a la població fronterera de Le Perthús. Ens dirigirem a l’espectacular Salt del Fitó i ens enfilarem, per un tram de camí equipat en alguns trams. Arribem a la capella preromànica de Sant Pere del Pla de l’Arca (s. X) i d’aquí ens dirigirem al coll de l’Auleda. Arribem al veïnat de Requesens i baixarem al poble de Cantallops per l’antic camí de Requesens a Cantallops. Durada: aprox. 6h. efectives més el temps per menjar... Desnivell aprox.: 600 m. Dificultat física: moderada. Dificultat tècnica: 1 sobre 5. Equipament: Botes de muntanya, roba d’abric, menjar, beure, impermeable i paravents,... Sortida: a les 8h. del matí de l’estació d’autobusos de Girona. Vocal: Meritxell Fontclara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada