Pàgines

dilluns, 23 de novembre del 2009

Travessa de tardor de dos dies per l’Alta Garrotxa. SANTUARI DEL CORAL (12 i 13 de desembre)

Hora de sortida: dissabte 12 de desembre, puntualment a les 6,30 del matí a l’aparcament del Parc del Migdia, al costat de la carretera Barcelona. En cotxe particular fins al Pont de Valentí, on aparcarem.

Equipament per a la travessa: botes de muntanya, roba d’abric, guants, gorro, capelina, frontal. No està previst cap cotxe de suport. Això implica que cadascú haurà de portar en la motxilla tot el que necessiti pels dos dies. El Santuari del Coral està a França. Portar un document d’identitat.

Menjar:
· Esmorzar de dissabte: al voltant de les nou del matí al collet de Clarioles.
· Dinar de dissabte: cap a les dues del migdia, al Pla de Castell.
· Ens aturarem a La Menera a fer un cafè o una cervesa.
· Sopar del dissabte: al Santuari del Coral.
· Esmorzar de diumenge: al Coral.
· Dinar de diumenge: Al voltant de les dues del migdia, al collet de la Maçana, sota el Pic de les Bruixes. Al santuari poden preparar una bossa amb dinar.
Resumint, cadascú ha de portar l’esmorzar de dissabte, i el dinar dels dos dies, a més del que vulguem per a anar picant. Trobarem aigua a La Menera i al Coral. No és segur que en poguem trobar a altres llocs.

Estada: al Santuari del Coral. Els llits són amb llençols i nòrdics. Arribant ens podrem dutxar. Hem de portar el necesser, tovallola, roba de recanvi pel sopar, espardenyes, i roba per dormir. Pot fer fred!

Preu: 45,00 €. Inclou estada en mitja pensió al Santuari del Coral (tel: 00 33 468 39 75 00 - www.notredameducoral.com), i despeses de desplaçament en cotxes particulars. Portar 35,00 € justos.

Inscripció: al GEiEG de Palau, fins dissabte 28 de novembre de 2009, amb paga i senyal de 10,00 €. Per qualsevol dubte, aclariments o suggeriments, trucar els vespres a Joan Llosas, al tel. 972 22 41 56.

Itinerari:
dissabte 12: Pont de Valentí - camí de les Canals - Sant Julià de Ribelles - el Casso - Pla de la Muga - Pla de Castell - La Menera - Santuari del Coral.
diumenge 13: el Coral - coll Roig - la Sadella - coll de Malrem - Comanegra - coll de les Falgueres - collet de la Maçana - coll de la Portellera - Can Barrufa - Salt de la Núvia - Pont de Valentí.

Anirem majorment per camins de muntanya, raonablement nets i transitables, tot i que en algun lloc encara podrem veure les destrosses de les nevades de fa un any. Alguna part del recorregut serà per pista. El dissabte, el desnivell és d’uns 1000 metres, i el diumenge d’uns 700 metres, amb el cim del Comanegra com a punt més alt. L’itinerari de dissabte és el  que té més desnivell de pujada. La llargada és aproximadament igual els dos dies. L’horari previst és entre 8 i 10 hores, cada dia, incloent les parades. Com anirem carregats, portarem un ritme una mica més lent del que seria habitual. El recorregut no presenta cap tipus de dificultat en cap moment.

Advertències: és una sortida en grup. Això vol dir que els que van més ràpid hauran d’afluixar el ritme i adaptar-lo al del grup. Cal estar acostumat a caminar. El vocal podrà canviar l’itinerari previst, si ho considera oportú, degut als imprevistos que puguin aparèixer.

IMPORTANT: inscripció fins dissabte 28 de novembre, al GEiEG de Palau (avda. Montilivi, 149. Girona) en persona, per realitzar la paga i senyal de 10,00 €. Nomes hi ha 20 places reservades al Santuari del Coral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada