Pàgines

dilluns, 5 de juliol del 2010

Muntanyisme. CIMS ANDORRANS: ESCOBES, FONTARGENT, ANRODAT (10 i 11 de Juliol)

Recorregut de dos dies entre Andorra i l'Arièja, amb nit al refugi guardat de Rulhe, situat al cor dels pasturatges d'estiu de l'alta vall d'Aston.

Començarem a caminar al pont de la Baladosa (1842 m) (accessible per pista des de la carretera de Soldeu). Remuntarem la vall d'Incles, una de les poques valls sense construccions d'Andorra, i la més extensa del principat, fins l'estany de Juclar. L'haurem de creuarem per anar fins al coll d'Alba. Des d'aquí pujarem al pic de Noé i després al Pic d'Escobes (2779 m), per una canal rocosa. Aquest cim és considerat un dels més bonics d'Andorra. Desfent camí fins la collada de Juclar, entrarem a l'Arièja, i ens dirigirem al refugi guardat de Rulhe (2185 m), on passarem la nit. L'endemà, anirem al port d'Incles o de Fontargent, passant pels estanys de Fontargenta. Des del port pujarem al pic de Fontargent (2619 m), per terreny força dret i descompost. Per la carena, assolirem l'Anrodat (2730 m), darrer cim abans d'emprendre el camí de baixada.

Dificultat: mitjana. Alguna canal on necessitarem les mans per progressar i algun tram una mica descompost.
Durada: d'unes 7 a 8 hores cada dia, incloent parades.
Equipament: botes, sac-llençol pel refugi, esmorzar i dinar de dissabte, dinar de diumenge, roba d'abric, paravent.
Desplaçament: en cotxes particulars. Preu: 15 €
Allotjament: mitja pensió al refugi de Rulhe (places reservades limitades). Preu: 29 €.
Lloc i hora de trobada: al Parc del Migdia, costat carretera Barcelona, a les 6h del matí
Vocal: Joan Llosas, 606 705266
Inscripcions i informació: A l’estadi de Palau del GEiEG, de l’Av. Montilivi, 149. Girona. La inscripció pot fer-se personalment o al Tel. 972 22 66 35 / 972 20 35 20.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada